fest

Igår så var jag hos Felicia, fest för fan ! Nej men hade det skoj, dansade osv. Kom hem runt halv ett och tog en snabb dusch och somnade nästan direkt! Har inte gjort ett skit idag, tänkte städa men orkade inte. Har varit jätte lat idag. Men måste fixa disken nu, sen ska man kolla på film. orkar inte läga in en bild !!

nej, nu måste jag faktiskt blogga !

Glömer hela tiden. Iallafall så började skolan i måndags. Vi har absolut inte gjort något i skolan. Kom hem för en timme sen med asont i halsen och magen, inte kul alls. Igår så var jag på the studio, tog model bilder, askul ! lägger ut nån bild sen!

mot stan

Sorry för dårlig uppdatering, men har varit på ung så har inte orkat. Men ska snart ta bussen till stan för att äta middag med tjejorna ! skriver när jag kommer hem igen !
bild från elins blogg

läskigt

Tjenare ! Måste bara säga att min dag har varit awesome !
Iallafall, eh ja jag försov mig imorse. Inte bra ! missade bussen och tog då den som gick en kvart efter, så vi tog tåget som gick 11.28 eller något sånt så vi var väl i stan runt 12 kanske? Vi åkte typ allt, eller inte katapullten, vågade inte ! men åkte insane för andra gången, haha fett läskigt det var ! Bilden dom tar där var ju vacker? vi var typ uppochner(?)
bilden taggen från Frida (jjeppssons.blogg.se) I kon till jetline

är man i tid till bussen kanske ? vem vet, inte jag iallafall

Just nu har jag säkert jätte brottom eller så är jag i tid och är redan på väg till bussen som går 10.43, får hoppas att jag hinner den ! anars är jag typ död ? nej men nästan... Som sagt så ska man ju till grönan med dom söta ! hoppas det inte är mycket folk. aja nu ska bussen hih!

i'm back bitches !

Då var man tillbaks ! Vet att jag inte har bloggat på ett tag men har verkligen inte haft lust ! Det har hänt än massa saker, men det tänker inte jag ta upp nu haha!
Vaknade runt 11 eller något sånt, åt frukost och åkte till sjukhuset för att ta blodprov, hata. Iallafall när jag kom hem så softade jag bara i soffan, dammsög mitt ny rum woohoo ! flyttar ner så snart jag kan, längtar, fast kommer vara lite läskigt att sova där nere helt själv ! Men det ska man nog klara. Imorgon ska man till grönan med Elin, Sophie och frida, kommer bli skoj! får se om man åker katapulten, den verkar ju inte så läskig, men vi får se! Men kommer iallfall inte blogga förrän jag kommer hem. Eller det kanske kommer ett tidsinställt inlägg, wiho !