shit happens, just look in the toilet

sorry för dårlig uppdate, har iallafalla höstlov nu och "fest hos andrew" var kul! sov hos elin igår så kunde inte uppdaatera och under dagen var jag i stinsen med elin och fiffi trevligt värre! Ska ladda ner en film nu och softa med chips och läsk, mysigt värre! någon som vill joina? nej men jo, bara sms tihih! bajs orkar inte skriva nu hejdåååå!!

trött

Vaknade idag och hade verkligen ingen lust att gå upp. Men tog mig upp ändå! Var trött hela dagen och ville bara hem.. Så när jag kom hem somnade jag direkt i soffan. Vaknade runt fem och gjorde matte läxan. Ska sitta och läsa lite på NOn, prov på fredag. Och imorgon ska jag sitta vid matbordet och plugga som FAN på SOn och så klart på NOn också! Längtar till fredag, höstlov wiie! fest hos andrew, andrew andrew!

rekommenderar

dårlig uppdaterin, men har en bra förklaring! Igår så var vi och bowla med klassen på O´Learys, kul men vi fick vänta på hamburgarne i typ en timme men goda var dom! Efter det så åte jag,Elin,Ida och Evelina till ica och köpte lite småt och gott till kvällen! vi hade det jätte mysigt och skrattade för fullt. Dagen efter, allså idag vaknade vi rätt tidigt runt nio/tio ungefär och runt tålv åkte jag och Ida till gymet. Där vi träffade på Robert! Riktigt skönt att träna i 2 timmar, hoppas på en träningsvärk imorgon haha! När jag kom hem så duschade jag och fixade mig snabbt för klockan fem skulle dom flesta sammlas på station och åka in till stan för att käka och kolla bio, abduction blev det rekommenderar!! Men nu siter jag och väntar på att Evelina och Felicia ska komma hit, kollar på film och bara mysa helt enkelt!
♥ Ida, Jag, Elin och Evelina ♥

oh no!!

Prata med elin i telefån för en stund sen, och så säger hon 'nej men nu måste jag lägga på, måste göra klart min krönika' FUCK var det första jag tänkte på. Är typ halft klar... så måste göra klart den tills imorgon, men först en dusch!!

När man tror att man mår som bäst, så får man reda på att man mår som sämst...

Sorry att jag inte bloggat idag, har inte kunnat. Gick lite tidigare ifrån skolan för skulle hem till Daniel (min broooor) så gick ditt, var snäll och diskade lite sen kom några med hanns soffa, det var därför jag skulle ditt sen somnade jag i soffan hehe och nu är man hemma! Imorgon ska hannah,elin och ida komma hit efter skolan och sen ska vi i klassen bowla i kista och äta hamburgare, mums haha. Är fett trött så vill bara att maten ska bli klar och sen ta en dusch och bara såååva.

svar

taack :) Jag tränar inte riktigt någonstans just nu men ska börja träna på friskis & svettis!
Jaa du, kommer inte ihåg riktigt tror vi börja bråka och så bara blev det så,fast är inte sur på henne. Många minnen hade vi, glömer dom aldrig men kompisar går och kompisar kommer. Inget man väljer det bara händer...

inget liv 1 2 3

dina närmaste kompisar - alla flickor och pojkar litar på till 100 % - hannah barklund ♥ bästis(ar) - elin,elin och hannah är du tillsammans med någon - nopp gillar du någon - nej din idol - har nog ingen, men gillar rihanna din favo låt - just nu, rihanna we found love favo plagg - någon mysig tröja med jeans H&M eller Gina - gina dina favorit affärer - gina,bikbok,monki din första kärlek - ... varför starta du en blogg - för många av mina vänner hade det så ville prova någon du alltid har roligt med - dom flesta jag är med och när jag själv är hyper kan jag sitta och skratta för mig själv HAHA när fyller du år - den sjätte decenber 1996 favorit film - oj, många vilken sport föredrar du - dans någon kompis du glidit ifrån eller bråkat med - en tjej vid namn sofia, snart ett år sen typ tråkigt men sånt är livet oskuld - ja när tycker du man ska förlora den - vet inte riktigt, men när man är redo
jag innan träningen idag, riktigt kul ska skaffa kort snart hoppas jag. Tack för idag ida!

desperate housewives

NU är det dags för dh!!

snälla kom tillbaka

Började med matte lektion med pappa idag haha, gjorde klart läxan och snart ska man äta, ska ladda ner en film och sedan mysa i sängen! myyyys. Ska träna med Ida imorgon, taggad!! men orkar inte blogga nu, kom upp en sak...

le mot dom som försöker krossa dig för det krossar dom att se dig le

Kom nyss hem från utvecklingsamtalet, gick väl bra må jag säga. Det var riktigt kul i skolan idag, jag och elin var lite konstiga som vanligt haha! Hyper apor båda två. Sitter iallafall nu och kollar på cougar town så ska mysa lite i soffan en stund till och sedan hoppa in i duschen.
tillfällig header

lite ändringar

Har ändrat design, header kommer snart får vi hoppas. Tryck F5 om nu inte ser!

om du är modig, kommentera !

Sorry att jag inte bloggat men har inte orkat!! Kom hem för ett tag sen, sitter och dricker varm oboy med hannah, mys på högsta grad!
Var ledig idag eftersom att vi nattorienterade igår, det gick väl bra? jävla gubbe som gick efter oss när vi gick, äckel! A men så åkte iallafall jag och elin och kolla på prao, nu har man det klart! Sen på kvällen var jag på gården och myste med folket! Sjut kallt ute, vinter för fan vill ha sommar igen... Tänkte fixa designen lite får se hur det går !
söt

vad är det med mig?

Är fett deppig, när är jag depp liksom? aldrig typ, känns inte bra.
ska sova och hoppas att dagen blir bättre imorgon.

hata skolan, ta dig där bak

Vilken dårlig dag... Har inte alls varit på humör, mitt skåp lås var helt cp typ byte kod av sig själv wtf?! Det har bara varit en seg och inte alls rolig dag fören jag kom hem, elin fick mig på humör och efter sov stunden vi hade så var det bra igen haha! Imorgon så ska vi alla nior i skolan natt orientera, i en skog när det är mörk och kallt klockan halv åtta, kommer väl säkert vara klar vid jalv nio? Har engelska prov imorgon också... blää FUCK kom på soN också helvete aja hejdå

a pretty face dosen't mean a pretty heart

Chillar i soffan med bästa Elin, vi typ vakna nyss hehe. Hon är cp, hon sitter och fiser i min soffa, det gillar vi :) Aja orka inte skriva nu puuuuss!

Kom nyss hem

Kom nyss hem från Hannah, vi gjorde inte så mycket satt och spela något spel. Är sjukt trött, mår illa också ska ta mig lite te och en dusch sen kanske bara sova. Ska skriva lite på soN också. Men nu ska jag ringa Elin och kolla om hon har prao plats :)
bild från igår

leker du med min leker jag med din

Sitter just nu och kollar på nya two and a half men, hoppas det är bra! kommer nog ta en dusch sen och hoppa i sängs, kanske läsa eller bara softa vid tvN.

i like the way, the way you shake your ass around me

varför inte göra ett inlägg om dagen när vi ändå är igång? En vanlig dag i skolan. Kladdkaka på hemkunskapen och lite hyper som vanligt. Fick tillbaka spanska provet ochså, MVG! Efter skolan gick jag hem och gjorde varm oboy, mysigt. Somnade en stund men nu är man vaken :) Nu väntar man på mamma som ska komma hem så att man kan äta, är jädrans hungrig!

Du är som saltgurkan i en cheeseburgare, alla får dig men ingen vill ha dig

Jag är ledsen att jag inte bloggat, men startade en ny blogg med Hannah men det gick inte så bra så tänkte börja blogga här igen! Tänkte fixa lite och så, bloggar lite senare