Är tillbaka !

Som sagt så var jag i stinsen och klippte mig men köpte inget eftoer som att vi var tvugna att åka hem snabbt. Så åker och shoppar kläder med mamma nån annan dag! Efter att jag hade ätit igår så gick jag ut, norrviken så klart. Idag vakna jag runt halv tre, lyckat... så har inte gjort så mycket idag, och nyss fick man gäster som ska bo här i en vecka. Trevligt men har inte fåt vara "ensam". Vi har haft gäster hela sommar lovet.

orkar inte blogga, helt seriöst

awesome !

För er som bryr sig så har jag inte ont imagen längre ! jippi! Fixade en header lite snabbt, men det blev inte så bra, ni kanske såg den? Men iallafall så tog jag bort den efter som att den inte blev bra.
Men imorgon så ska jag åka till stinsen, ska klippa mig och shoppa lite klädder med mamma. Ifall att jag köper något så kommer jag själv klart att vissa vad jag har köpt ! Meen nu ska jag faktiskt sova för ska vara i stinsen klockan ett ! sov gott alla, och forsätt kommentera tycker det är awesome!

ont i magen

Har haft lite ont i magen sen jag kom hem, så har inte orkat blogga. Men tänkte ta och göra en header innan jag ska hoppar i sängs !

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigare än vanligt men ska faktiskt upp tidigt imorn ! Skriver mer imorgon.

ny design !

tyck på F5 om ni inte ser !

Sovit gött

Godmorgon ? nej jag bara skojja, men om jag ska vara älig vakna jag nyss, somnade för typ en timme sen. Skönt var det, men lite tråkigt kunde ju ha gjort annat. Är ensam hemma idag, åt pizza till middag och har bara haft det mysigt. Men tänkte fortsätta fixa bloggen så att det blir klart någongång !
96346490_large
Weheartit ♥

vakna elin !

Jahapp, tänkte åka till centrum med hannah,sofia och elin men efter som att elin har min plånbok och efter som att hon ligger och sover så orkar jag inte ta mig till centrum. ELIN VAKNA!!!
Aja, mamma och pappa ska typ äta ute med gästerna så själv får man väl hitta på något att äta, hoppas jag får min plånbok innan det för då kan man åka och köpa mat !

Moves like jagger

Ledsen för dårlig bloggning, men har faktiskt sovit hos hannah så har inte haft någon lust att blogga... Men vi hade det jätte mysigt både igår och idag.
Vi var hemma hos felle idag och hade filmkväll, mysigt värre ! Åkte hem med ida, vi tog bussen som gick kvar över tålv så var hemma runt kvart i. Fast bussen stanna inte när jag skulle gå av, blev lite rädda haha :S Har inte så mycket mer att skriva, men tänkte ta och fixa bloggen lite nu så vi hörs imorgon !

pictino

Klockan är lite över fyra och jag har inte gjort ett skit idag... fast det är rätt så skönt ! vakna runt fem och då var mamma o pappa redan uppe, dom är på kryssning ! Så då är jag och brorsan ensama hemma, så det blir donken till middag och sen sover man hos hannah, soft !
just nu spelar jag pictino på fb ! fett kul, tipsar om det, prova det är rätt så skoj när man har tråkigt :P

home sweet home

tjenare hejsan ! sitter just nu vid matbordet med min underbara katt och äter skinka ! eller jaa... han äter skinka inte jag hehe. Men iallafall kom hem för en timme sen ungefär, hade det trevlig ute med folket! Haha och på busshållplatsen på väg hem, oj vad jag skratta. Satt där med elin och robet, haha som sagt så var det en nattfjäril där och jag gjorde så att den flög i väg och då blev både elin och robert rädda och det tyckte jag var jätte kul haha ! min humor asså, det var mycket roligare än vad det låter lovar haha !

utgång !

nu drar man till norrviken ! vet inte vilka som kommer dit eller så, men kommer säkert bli bra ;)

skoj

Hejhej, som sagt åkte jag till centrum. åkte ditt med hannah, elin och elin, köpte ett par jean ! yes typ. Har nyss duschat osv, skönt vare ! Men ska kolla med hannah om det händer något skoj ikväll, antagligen norrviken. Lägger in en bild på jeansen sen, hittar inte kameran och orkar inte leta så ni får leva med det !

ingen ikea för mig !

Åkte inte till ikea, men men får väl hitta på något annat att göra. Kanske vara med hannah om hon inte ska vara med "han". Anars så får man väl åka till centrum själv om ingen annan vill med. Ville bara säga att det regnar som bara den här ! fast nu slutade det ? :O haha aja ses

how i met your mother

sitter just nu och kollar på how i met your mother, trevligt ! om ett tag ska jag nog hoppa i sängs, ska gå upp runt 10 för ska åka till ikea runt 12 och sen åka någonstan för att köpa byxor! yeah! fast just nu vill jag inte med till ikea, men får se hur det blir imorgon. måste också fixa mina naglar innan jag ska sova. A intressant inlägg vet ! hehe.

eat me !

usch vilken tråkig dag ! har bara suttit hemma och spelat spel och sovit ! hatar såna här dagar. men igår var jag på bio med hannah och elin, vi såg på "bad teacher''. Den var rätt så bra faktiskt ! Värd att se. Sitter just nu ochj kollar på tv, och är jätte sugen på glass !
nu ska min meny funka ! tack till elin !

hemma !

Kom nyss hem ! eller typ... Har varit vid norrviken och grillat med massa! skit mysigt och kul. Orkar inte skreva nu men vi hörs !

nom nom

Va fan änder med min meny ! den flyttas ner även fast jag har fixat den, buhu !
Aja, ny duschad tjej här asså ! ska platta håret sen typ äta, även fast jag åt nudlar typ nyss hehe. Iallafall så blir det fisk till middag ! nom nom !

Bloggen ser konstig ut !

bloggen ser lite konstiig ut just nu... måste fixa en header och fixa menyn. men kommer ändå blogga.
Som sakt så vet jag inte hur jag tar bort inlägget innan, vet inte varför det inte går att ta bort. Konstigt nog.
Idag tror jag nog att jag ska gå ut med dom bästa! Det var så sjukt tråkigt att bara vara hemma igår så idag måste jag gå ut och umgås ! Skriver mer sen!