home sweet home!

Äntligen hemma från härliga Barcelona! Tänkte bara säga hej, bloggar mer imorgon!

musik

Här är några låtar som alltid spelas i mina hörlurar!

nytt i garderoben

Från ginatricot 149 kr

katt ögon

Barcelona

Borde egentligen ligga i sägen och sova nu men är inte alls trött och håret är fortfarande blött. Men imorgon runt 10 är jag på väg till Barcelona! Kommer vara borta i en vecka så min bloggning kommer inte vara den bästa men det får ni leva med, ha det bra!

Söndag

Uppdateringen har varit lite dålig efter som att jag inte hade tillgång till någon datorn när jag var hos idas mormor!
Kom iallafall hem lite tidigare idag. Har haft det jätte bra under helgen men orkar tyvärr inte berätta allt vi gjorde kanske lägger ut några bilder senare! Om två dagar åker jag till Barcelona i en vecka så kommer göra tidinställda inlägg så att bloggen inte blir för tråkigt!

fredag den 13

Fredag den 13 idag! Nice. Idag ska jag åka till Idas mormor igen. Vädret kanske inte är det bästa men det kommer bli hur mysit som helst!

kairo

Idag runt fyra så åkte jag och Ida till kairo efter ett tag kom Hampus också dit. Vädret var inte så jätte bra när vi kom dit men några minuter senare kom solen fram så jag och Hampus tog ett litet dopp. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet!

hemma gjord tjöja

Fick för mig att göra om en gammal t-shirt så jag klippte bort ärmarna och gjorde ett linne av det istället. Alltid bra med linnen nu på sommarn! Puss sålänge :)

underbara vänner

Vart tog solen vägen idag? Har varit lite dåligt väder, lite tråkigt så där men då gör man det bästa av saken och umgås med sina underbara vänner! Gick hem till Evelina efter middagen (som också var min frukost och lunch). Vi satt och snacka om allt och inget helt enkelt! Efter ett tag kom Hampus och Robert också, hur kul som helst att träffa dom. Känns som att man inte sätt dom på jätte länge, så det var kul att dom kunde komma. Runt tålv började vi alla röra oss hemåt, så Robert var snäll och skjutsade hem mig. Nu ska jag kolla på film som vanligt och sen sova godnatt !

härlig kväll

Lite suddig bild men tyckte den var lite cool! Sitter just nu och kollar på how i met your mother som nu tog slut iof. Innan de så var jag hemma hos Ida ett tag och på vägen hem snacka jag med Elin i telefon, länge sen vi hördes så det var väldigt roligt att prata med henne!

Hos idas mormor

Hejsan hoppsan! Sorry för dålig uppdatering, men har tyvärr inte kunnat blogga dom senaste tre dagarna. Jag och Ida åket i tisdag hem till Idas mormor. Har haft det hur härligt som helst. Chillat i solen, ätit god mat osv! lite bilder där i från! Hör av mig senare!

shopping

Hejhej! Vaknade rätt sent idag, men det gjorde inte så mycket eftersom att jag ändå inte hade något att göra. Så tog det rätt lugnt tills klockan sex för då åkte jag och mamma till kista. Fick faktiskt med mig lite saker hem. (visar sakerna imorgon)

Ska man köpa?


Funderar på att köpa klänningen, bilden över. Tycker den är så sjukt söt och allt, men ska man köpa den?


kick out the epic motherf**ker

bjuder lite på den här bilden...
Här sitter man i sitt rum, all alone. Har högsta volym i hörlurarna och bara dunkar sönder!