skolfoto

 
Tog skolfoto föra veckan i skolan och måste änså säga att jag blev nöjd, typ första gången haha. Klassfotot är lite suddit, i don't know why! Men men 

jahapp

Måste säga att det är så sjukt skönt med höstlov!! Sova ut och bara ta det lugnt! Sitter just nu och snackar skype med några från klassen men börjar bli sjukt trött så ska nog gå och lägga mig snart! Bajs är så dålig på att blogga!!!!

Intresseklubben antecknar....

Jahapp! Då var helgen slut. Min dag har varit så jävla tråkig, har städat hela huset med mamma... Hur tråkigt som helst. Har varit på jätte bra humör hela dagen, men helt plösligt försvann de och nu mår jag piss av något konstig anledning. Ska ta och kolla på Williams lista nu och sen sova. Intressant eller hur?

@ school

Tjeeeeeenare! Sitter just nu i skolan, vi har så himla kul med våra datorer just nu hehe. jag och carl, prutt

min helg + måndag

Tjena mellan bena! Har vääääärldes lust att blogga men vet ej vad jag ska bloggaa om... Så får väl ta och berätta om min helg!! I fredags åkte jag till stan med Leo och kollade på bio, vi kollade på Ted. Rätt bra film asså! Kom hem runt 10 kanske och runt 11 drog jag ut med Sofia och Martina. Vi gick runt överallt i typ två timmar, frös som fan men det var kul ändå. I lördags vakna jag av att jag hade ont i magen, så la mig i soffan och vila. Sen drog jag till stan med Ida och Evelina, vi fikade och hade de uuurkul! Träffade också på Carl när vi var där. På lördags kvällen åkte jag och Ida till ica och donken sen åkte vi tillbaka hem. I söndags kom ida och Hampus hem till mig, gjorde inte så mycket men kul hade vi! Kan ju ta och berätta om min måndag också, åkte hem till Elin efter skolan! Vi gick ut och tog massa bilder och gjorde en film faktisk! Kanske kan lägga ut sen.... Aaa de var min helg + måndag!! Hare gött hörs imorgon eller något!!!!!
hahaha rolig bild från söndagen! btw nej de är ingen snopp ahaha

trött tjej på en torsdag

Äntligen är torsdagen slut! Skolan rullade på som vanligt och när jag skulle hem var jag så sjukt trött så kunde inte hålla mig vaken på tåget så jag somnade... sov säkert med munnen öppen. När jag kom hem la jag mig i soffan och pluggade lite so... Men sen somnade jag och fick inte mycket gjort. Just nu sitter jag och skypar med Carl och funderar på att duscha, kanske dags att göra de nu, börjar bli rätt sent... Aja godnatt :*

första oktober

Då var det redan Oktober! Två månader kvar tills jag blir 16 woop woop! 
Har faktiskt haft en riktigt bra dag! Även fast det hände en sak mot kvällen... Men hade rätt kul på matten och kände mig smart när jag hjälpte några i klassen med några matte tal hehe! Åt pizza till lunch med Li idag.. igen (vi åt de i fredags också) haha tjockisar, jag vet!