lördag


Tjenare, kom hem för en stund sen och har jätte ont i fötterna! Vi åkte först till kairo, köpte lite glass och njöt av vädret. Efter de så åkte vi till ikea och outlet, det var en väldigt mysig dag med föräldrarna! Nu sitter man och väntar på maten och sen ska jag ut, antar att det blir norrviken som vanligt!

På vägen...

Sitter just nu i bilen, har faktiskt ingen aning om vart vi ska. Vi får väl se, blir väl säkert bra!

i'm back!

Nu är jag äntligen tillbaka! Har fixat en ny design och så. Nu börjar man om på riktigt!

hello

Funderar på att börja blogga igen. Har ju varit lite kass på det. Men nu har man sommarlov och då kanske man har lite mer tid för bloggen. Igår var vädret helt underbart, gick runt i shorts osv. Under dagen så var jag med Ida, Hampus och Rasmus. Vi skulle kolla på film men vi gick ut istället. Köpte lite godis och satt vi skolan och tog det lugnt.

helgen

Har haft en riktig härlig helg! I fredags följde Elin, Rasmus, Hampus och Ida med mig hem. Runt sju så åkte Hampus och ida hem, så jag, Rasmus och Elin bestämmde oss för att åka ner till centrum för att äta. När vi var klara så åkte vi tillbaka hem till mig och efter ett tag kom Ida också. Mot kvällen så bestämmd vi att vi skulle ha en liten sleep over, tyvärr så kunde inte Elin sova över så det blev bara jag, Ida och Rasmus. När vi vaknade i lördags så åt vi frulle kollade lite på tv och retade Rasmus lite. Runt två kom Idas mamma och hämtade upp oss, vi åkte till stinsen för att köpa present till Evelina. Fikade lite och sen åkte vi hem. Fixade mig lite snabbt och åkte sedan hem till Evelina som hade tjejmiddag. har inte skrattat så mycket på länge. Hade verkligen jätte kul! 

jag och fina evelina ! Tack för igår!