27.11.12

Härlig tisdag! Efter skolan så stannade My, Miriam och jag i skolan. Vi tänkte att vi skulle plugga på engelskan men blev inte så mycket gjort... Vi flummade runt och hade det sjukt kul med web camen på datorn! Skrattade så att jag fick ont i magen. Vi kollade också på dom nya avsnitten av portkod1321... Dåligt slut måste jag ändå säga.
snygga...

Måndag

Igår var de en helt normal skoldag, var sjukt trött men det rullade på fint ändå! Efter skolan skulle Li och jag ta bussen till odenplan (så lata är vi som inte orkar gå) då vi helt plötsligt ser... DANNY!! Han var så jävla syngg måste jag säga! VI gick efter honom ett tag men vågade inte riktigt gå fram och fråga om en bild... Men när vi börjar komma närmare homon hoppar han in i en bil och åker iväg.. haha typiskt. Efter de åkte jag hem till Elin en stund! Det var sjukt länge sen vi sågs så det var jätte kul att träffa henne! Saknar henne redan, men vi ska ses på fredag igen så får hålla ut ett tag till!
Li (smygfotarn) fick iallafall en bild haha

portkod 1321

Söndagar... Hatar dom. Är alltid så himla trött och orkar aldrig göra något. De ända jag gjort idag är att kolla på o.c och portkod 1321 när jag egentligen skulle läsa min svenska bok haha. Portkod 1321 är faktiskt riktigt bra. Längtar redan tills nästa avsnitt!

breaking dawn part 2

Igår runt 2 tiden drog Hannah, Evelina och jag till kista för att kolla på den nya twilight filmen! Den var verkligen asbra, släppte faktiskt en eller två tårar haha! Det var också väldigt trevligt att träffa tjejerna igen, kändes som de va en evighet jag träffade dom.
The-twilight-saga-breaking-dawn-part-2-international-poster_large

pimp my iphone

För några veckor sen så hade bikbok rea på allt i affären, så Li och jag gick såklart dit. Hittade en mysig tröja och något roligt till mobilen, mobilsticker (om de heter så) blev riktigt nöjd med resultatet! Den har suttit rätt bra, trodde den skulle ramla av efter en vecka eller något haha.

fredagsmys!

Nu har jag haft lite fredagsmys med finaste Ida! Vi hade fixat lite smått och gott som vi tjockade oss med! Vi gjorde inte något speciellt, satt vid datorn, kolla på tv typ. Vi hade de i alla fall väldigt trevligt! Nu ska jag hoppa i sängs, är bajstrött godnatt!!

äntligen fredag!

så skönt med lite helg! Ska bli skönt att sova ut lite på morgonen. Får se vad som händer ikväll, tror jag skulle hitta på något med Ida men man vet aldrig med henne haha. Men nu ska jag ta och duscha, hade idrott sista lektionen och det är inte så fräscht att strunta i duschen. Heipa!!

jag är här för att stanna!

Jag är verkligen bajsdålig på att blogga! Men nu ska de bli bättre uppdatering, roligare inlägg och allt sånt där! Ska försöka göra ny design men de kommer komma senare isåfall! 
 

Matte lektion

Sitter just nu i klassrummet och har matte... Men nu fick vi sluta. Lite tidigare än vanligt, sköönt! Nu ska jag åka hem och göra klart läxorna vi har tills på onsdag !

LITTLE THINGS

Den här låten spelas om och om igen i mina hörlurar! Så fin, älskar den!