Måndag

Äntligen funkar blogg.se appen! Sitter just nu på bussen på väg till skolan, fick ta en senare buss eftersom att den som jag egentligen skulle ta aldrig kom så kommer säkert komma sent. Bloggar mer sen, puss så länge!

@ elins place

Hej alla därute, elin här! Sitter just nu hemma hos mig med Andrew och tar det luuugnt.. Har precis gjort cokefloat med glasspinne. Asgott! Nu ska vi hitta på nåt kul att göra, men ni får inte veta vad, för vi vet inte om det än.. O.o Ha ett bra liv sålänge så hörs vi nån annan gång. HEIPA
klicka på bilden för att komma till min blogg

svar på tal

Fick en fråga om det var säsong 2 av pll, men nej det är de inte det är säsong 3! :)

sista dagen på sommarlovet

Sista dagen på somarlovet, njuter av dom sista timmarna just nu! Sitter och kollar på pll, härligt. Imorgon är det dags, då börjar gymnasiet! Är både taggad och nervös men de ska bli hur kul som helst! Men nu ska jag fortsätta kolla på pll, ha det bra så länge!

Don't start what you can't finish

5 dagar kvar till skolan börjar! Ska bli rätt kul att börja gymnasiet!
Tidigare idag så träffade jag mina kära vänner, snackade, skrattade och åt haha. Det var i alla fall as mysigt! Har inte så mycket mer att skriva haha, tråkig blogg!

grodan & jag ♥

Tjenare! Här sitter söta lilla jag och gör absolut ingenting! Har hur tråkigt som helst, usch. På bilden sitter jag och min vän grodan och njuter av livet underbar vänskap!