Kärleken mellan dig och mig var som snö, jag föll för dig, du kramade mig, sedan kastade du bort mig...

Får se ut så hör för tillfället! orkar inte fixa just nu!
Har inte gjort ett skit idag! Somnade i soffan typ en kvart, åt, suttit vid datorn tills nu. Har inte orkat ta mig upp och plugga till matten. Så får se om jag orkar göra det ikväll. Haha nej kommer inte göra det. Har inte så mycket att blogga om men kan ju säga att det är 6 dagar kvar tills jag fyller år, wiiie!

...

Kommer inte blogga så mycket nu, ska göra en ny design och har mycket i skolan! Lovar att uppdatera då och då!

You have to risk it to get biscuits

Kollade nyss på fired up! awesome film! You have to risk it to get biscuits
Är iallafall klar med läxan och ska snart ta en dusch! Taggar inför imorgon ska ha det skoj med elin sen på kvällen, kommer bli askul som vanligt!

majs är najs

Plugg, plugg och änu mer plugg! sitter och gör klar min hk läxa! snart klar! Tänkte plugga lite matte sen också eftersom att vi har prov snart. Imorgon ska man till gymnasiemässan men klassen, ska bli kul men känner mig inte redo vet inte vad jag vill gå?! Får panik. Hoppas på att hitta något imorgon!

en sak om mig själv!

jag ÄLSKAR barn program! bästa som finns! fick lust att se på ed,edd och eddy här om dan så ladda de ner de, laddade också ner dexter's laboratory och power puff pinglorna. Så har suttit och kollat på några avsnitt då och då haha! tyck att jag är barnslig men älskar dom hihi !
awesome! aja ska gå och lägga mig för vill inte försova mig igen !

untz untz

Tja! kom nyss hem från skolan, det började med att jag försov mig hela första lektionen så ja! Tänkte plugga lite engelska och so och sen städa rummet lite och sen sova! är så jävla trött och ont i huvudet som fan!
snöö!

två veckor kvar!

ny star på bloggen! ska uppdatera oftare, mer bilder osv!
Då var man tillbaka i skolan och allt är som vanligt, nästan. Direkt efter skolan åkte jag till gymet och tränade med ida, skönt och roligt som vanligt. Vi fjantade oss mest men det behöver man ibland. Vår sista lektion var musik vi skulle plugga till prov och man fick gå hem om man ville, men jag valde att stanna för kommer ändå inte plugga hemma. När jag kom hem satte jag mig ner med pappa och gjorde matte läxan, gick awesome! Kännde mig fett duktig som kunde det mesta själv haha! Sitter just nu och kollar på desperate housewives och är inne på fb!
en söt bild som togs på min födelsedag förra året, 2 veckor kvar nu!!

skola imorgon för fan!

Helgen har varit askul! orkar inte berätta om den nu för ska ta en dusch och sen hoppa i sängs för ska till skolan imorgon! tagga! haha. god natt
söt!

blä blä blä

En till fråga om gården haha, "Gården i Segeltorpsskolan? :)". Nej i upplands väsby grimsta skolan! Sista dagen på prao imorgon!! Stannade hemma igår för hade inte sovit så bra och så. Var rätt soft på praoen idag, många kunder men trevligt med gamlingar som kommer och klipper sig, så söta! Hatar att blogg.se inte funkar!!!

varför ska allt vara så komplicerat...

Kan börja med att svara på en kommentar från "anonym". Vad är "gården" och va gör man där? :) Jo det är typ en fritids gård(?) Där man träffar folk, softar, spelar fotboll, pingis osv, vet inte riktigt hur jag ska förklara men ungefär :) Sorry, jag vet att jag suger på att blogga men har verkligen inte orkat med bloggen!! Men tänkte bara säga att jag lever! Har prao nu i veckan, i stinsen. Lunchar med Elin,Hannah och Felicia eftersom att dom också praoar där! 3 dagar kvar, orkar inte prao får inte göra så mycket mest sitta. Vill ha helg FEST haha nej skoja. eller? Blogg.se strular fortfarande så kan inte lägga in bilder och så.

jävla blogg.se

går inte att blogga, eller ja lägga in bilder osv. sitter faktiskt och pluggar nu! wii, eller? aja, måste fortsätta HEJDÅ!

Pluggar no

Duktig man är !!

wey wey

Ska snart gå till bussen och åka till sollentuna centrum! Ska bli skönt att klippa sig, håret är rätt så slitet hihi, ojsan! ÅH, ska köpa chai latte fett gott! Skulle inte sitta fel. Men ska kolla om dom har lakosfri mjölk får så ont i magen anars (kan va därför jag har det nu???) Aja ska fixa några små saker och sen springa till bussen, pööööööss!

i know you want me

hur lyckas man radera ett inlägg...?
har ju som sagt inte mått så bra under dagen, eller kvällen för den delen. Men var och kolla på när Elin hoppade, åkte ditt med Ida. Så coolt när dom hoppar där haha! Efter att vi hade varit där en stund åkte jag och Ida till gården men det var sjukt tråkigt där så vi åkte hem nästan direkt. Nu sitter man och chattar med Elias och funderar stort på att hoppa i sängs, i min fetta sköna säng som jag inte sovit i så mycket under veckan. Imorgon ska jag typ klippa mig och shoppa llite med mamma, hoppas man hittar något snyggt! Vettefan vad som händer under kvällen, bio eller fest haha. Mår inte speciellt bra (magen dåra) men är ändå på sånt facking bra humör! Aja nu ska jag faktiskt stänga av här och sååva!
bild i repris

what just happened?...

em jaa... igår så var vi hemma hos mig och kollade film, mysigt! gick och la mig runt tre men somnade inte förens frya, hade jätte ont i magen och mådde illa! Vaknade igen runt fem halv sex av att mamma springer runt i huset för hon typ försov sig. Tänder alla lampor som finns i huset och tänker inte på att jag har lov!! :( Men somnade om vaknade runt åtta kollade på tv och vaknade runt elva igen... Mår fortfarande illa inte alls kul, ska ju kolla på när elin hoppar idag så får inte må dåligt senare.