Godnatt :*

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på pll, sen är det dags att soooova! Så godnatt på er sov gott :*
Tumblr_lyn2nygljw1qhdxlwo2_500_large

Sådär ja!

Nu är designen klar! Eller gjorde bara en header lite snabbt för var sugen på att blogga och kommer snart bytta den!
Idag var jag på judiska museumet med klassen och lyssnade på någon som levde under andra världskriget, det var itressant men efter ett tag blev det bara lång tråkigt! Efter de gick jag,Elin,Hannah,Hanna,Evelina,Felicia och Ida till jensens böfhus och åt lunch! Asgott och mysigt. Kom hem runt fyra och har inte gjort mycket. Har pluggat lite och suttit vid fb och msn. Snart kommer mamma hem och eftersom att vi inte orkar göra mat så blir det pizza hihi! Gott!

min vecka hittills

I måndags var jag med Ida och Evellina, vi gjorde inte så mycket men hade det trevligt. Vi gjorde matte läxan, åt nudlar och så! på tisdag var det Hannahs födelsedag! Efter skolan förjde jag och Elin med Hannah hem. Åt nudlar (igen) och spelade wii. Idag följde jag med Elin hem, vi bakade kladdkaks muffins, spelade kort och busade lite med hennes lillebror som är så söt! Har nyss ätit och ska snart hoppa ner i sängen för att mysa lite med min katt och en film!

.

hejhej på er!
Igår fick ju jag som sagt besök av Hannah och Elin, dom sov här osv! Idag åkte till rusta och stinsen för att kolla på några saker men köpte inget. Håller på med en ny design, får hoppas att jag blir klar med den snart för är rätt så trött på den jag har nu. Är fortfarande sjuk, men ska för fan till skolan imorgon! Så jävla tråkigt att vara hemma men aja ska sova snart så god natt puss på er!

tjena mittbena!

Hatar när jag inte vet hur jag ska börja ett inlägg...
shoo man! Kan börja med att säga att jag inte mått så bra igår och idag och det kanske inte var så bra att dansa igår när jag var hos Evelina. Är iallafall sjuk! Har haft ont i halsen hela dagen men det gör inte lika ont nu som tur är! Men som sagt var jag hos Evelina igår med några av tjejerna (Innan jag och Ida åkte till Evelina åt vi på tiger så STANDARD!) vi dansade, kollade på film och hade det mysigt! Idag har jag bara vilat och städat rummet eftersom att jag ska få besök nu på kvällen! MYS! Men ska fixa mig lite nu så att jag inte ser ut som ett spöke och skrämmer minna vänner hih!
Sommaren 2011 ♥ ge mig sommar nu

god fucking natt

Fan vad skönt det är att ta en lång dusch! Har ont i halsen och är sjukt trött så ska upp och göra lite te (med citron) och tårka håret kanske fila naglarna om jag orkar. Måste hitta kontrollen också vetefan vart den tog vägen!? godnatt orkar inte blogga..

tja

Tjenare mannen hure läget? Sitter just nu hos Sofia med Julia och Martina!!! Awesome... hejdå

kom igen nu barca!!

Tjenare! Har suttit och pluggat engelska typ hela kvällen, nu kan jag dom rätt bra iaf! Ska sitta och små kolla på el classico som går nu. Barca! Imorgon blir det lite till plugg spanska och svenska! kul, men något man måste -.-
Såg deras buss när jag var i Barcelona! Fett coolt, kunde fått sett dom men nej vi kunde inte stanna kvar -.-

Ungdomsmotagningen idag då!

En fett applåd till mig själv som försov mig till klockan halv nio. Skulle ta en buss som gick 8.38 eller nåt sånt men tog en annan som gick 8.42. Awesome man är som hann springa till den bussen på fem minuter, brukar oftast ta tio!!
A iallafall så var jag på ungdomsmotagningen med några från klassen. Fick en kondom... HAHA nödvändig information! När vi var klara där gick vi till centrum och tog en fika och sen tillbaka till skolan! Spanska,svenska,matte. Efter skolan åkte jag och Elin till bk för att kolla prao plats, men nej dom tog inte emot. Sen till barnens hus, men dom sa nej också! Får väll hitta något annat då! Om någon minut kommer väl Daniel och Rebecca hem med pizza och kebab wii! Sen är det el classico, den får man inte missa!! Måste plugga lite engelska och spanska och sen soooova! Ha en bra kväll allesammans! :*

Måndagar suger

Hejhej! Måndag, trevligt. efter skolan åkte jag till centrum med Hannah en stund och sen hem. Sitter nu i soffan och har jätte ont i huvudet så tänkte gå och lägga mig! Förlåt Elin lånar bilden älskar den hihihihi :*

min helg!

Hejsan hoppsan på er! Har inte varit hemme under helgen så det är därför jag inte bloggat !
I fredags sov jag hos Ida med Evelina! Runt fem-sex åkte jag hem till Ida och sedan till tiger för att äta! Vi köpte lite gott till kvällen och sedan åkte vi hem. Efter ett tag kom Evelina och vi hade det allmänt mysigt!
I går, lördag dåra så blev jag hämtad av mamma&pappa vid sju. Vi åkte hem till Daniel (min bror) för vi skulle sova där eftersom att Daniel skulle ha taco fest hemma hos oss. Fixade mig, åt osv och sen åkte jag hem till Hannah. Vi hade massa chips, choklad, cheese balls, med mera! Vi satt och kolla på the human centipede 2, störd film! Kollade inte på hela för Hannah somna och då ville inte jag kolla själv hihi! När jag kom hem idag börja jag städa rummet för det var kaos! Har moblerat om lite så nu är det fräscht. Ska duscha nu och kanske ha lite mini spa. Ska gå och lägga mig tidigt idag så att man orkar gå upp imorgon!

Fredag den 13!

Då var det äntligen fredag! Hatar vädret... snö och det blåser! kult. Men ska iallafall dra till Ida snart. Hon, jag och Evelina ska ha det myyyyys där! Åka och köpa godis och äta något :) Ska sova där så kanske inte bloggar så mycket :) men vi ses hörrniiii!

God morgon!

God morgon på er! Har nyss ätit frukost, pannkakor hihi. Nej men måste börja fixa mig nuuu! Ha en bra dag :*

Woop woop

Wääää! Shoo bloggen! Sitter och bajsar just nu, hahahaha nej det jag verkligen inte!! Är lite hyper bara (ofc) men är här i mitt rum ny duschad och fräsch, myser med katten sim snarkar som en åsna ungefär! Ska gå och lägga mig nu så bloggar jag mer imorgon pöss på er ;)

godnatt!

Efter två dagar i skolan och man är skiiiit trött! Har varit på gymmet idag, blev inte så jätte mycket gjort. Men det var trevligt ändå, älskar att vara där med Ida haha alltid vi som typ skrattar åt varandra när vi tränar! Men ska gå och lägga mig nu för ska upp i tid imorgon godnatt ! hatar att jag inte kan lägga upp bilder!!!

Första skoldagen!

hej hopp gummi snopp, hihi :$ Sorry att jag inte bloggat så bra men nu ska det bli ändring på det! Klockan elva igår kväll landade mitt plan! Så var hemma runt tålv, riktigt skönt att vara hemma. Första skoldagen idag då, det började med att jag vaknade allt försent! Men om man heter Andrea Acevedo så kommer man ändå i tid och allt löser sig! Helt okej skoldag faktiskt! Fick träffa alla mina söta vänner som jag saknat så hihi :* Åkte iallafall till centurm med Hannah och Elin efter skolan och åt på subway och snackade lite om allt! Sen kom mamma&pappa och hämta mig, bla bla bla. Imorgon ska jag äntligen åka till gymmet med Ida! Så awesome, aslänge sen jag var där.
cp blogg.se kan inte ladda upp bilder!

Elsas mode!

Fick denna bok i julklapp föra året! Läste halva och sen kom andra saker ivägen! Så ska börja läsa den igen för det var intressant! haha

tröööööööött

Lång dag! Har idag gått mer än igår! Fötterna är typ döda haha men ska inte klaga för det är awesome här i Barcelona! Imorse var det nästan 16 grader, gick i t-shirt medans alla andra gick i typ vinter jacka och skit HAHA! Dom kolla lite på mig och tänkte nog att jag var lite konstig... Men efter ett tag tog jag på mig jackan för det blev lite kallare! Orkar inte blogga just nu för är trött och ska upp tidigt imorgon för vi ska shoooooooppa ! hihi men vi hörs imorgon igen pusspuss på er! ;) sparar bilderna tills jag kommer hem!!!!

Länkbyte

Länkbyte med Sofia! En person jag har kännt sen 3an typ. Hehe det var alltid mycket bråk mellan oss men det löste sig alltid! Hon bloggar om allt mellan himmel och jord! Lägger alltid ut bilder och har en skön humor! klicka på bilden!

hahahahah, ni måste kolla !!


hahahaha orkar inte !!!!

hellooooo

Sho bre! Kom typ nyss in i hotelrummet! Är rätt så trött må jag säga! Har gått och gått och gått och gått, men det var riktigt kul! Har shoppat lite och ätit gott. Det har blåsigt rätt så mycket idag, men vädret har varit skönt! Vi ska imorgon hem till mammas kompis och äta middag. Tyvärr är det ju röddag imorgon så allt är stängt... Men på lördag har vi bestämt att vi ska shoppa galet! Men ska ner till baren... Ska ta mig en coca cola med mamma, pappa och derass vän! heipa

Barcelona tröjan vi köpte till Daniel! Alexis!

Jackan jag snackade om!

Här har ni en bild på jacka jag köpte förra veckan! Den är mycket snyggare irl... Lovar! 
Kostade 1799, men köpte den på rea så betalade bara 899 hihi!

´shooooooo

Sho bloggen !!! Sitter nu i hotelrummet och chillar galet! Vi ska snart ut i stan och kolla lite. Kanske bloggar mer ikväll heipa :D

Upp, upp och iväg

God morgon på er! Har duschat, ätit och packat ner det sista och snart är man på väg till Arlanda wiie. Har gjort några tidsinställda inlägg men det sista publicerades inte tror jag :s men ni får leva med det nu för hinner nog inte fixa de. Men måste börja fixa mig lite nu! Ni få ha det så bra här i Sverige medan jag är borta! Vi hörs igen om en vecka HEIPA !!! :*

Känslan man får när man springer till sängen och gör värsta hoppet och inser att man glömt släcka tak lampan!

Har aldrig gått och lagt mig så här tidigt! Stolt haha. Men ska försöka sova nu vi hörs!

Packat och klart!... nästan

Är snart klar med packningen inte så mycket kvar! Har städat lite i rummet också så när jag kommer hem ser det iallafall lite snyggt ut! Ska vakna runt nio imorogn, kommer seriöst dö om jag inte lägger mig tidigt idag! Sitter just nu och chattar men Sofia och har inget annat att göra! eller jo en sak! tidinställda inlägg så att mina kära läsare inte blir uttråkade! Awesome va? hihi! Har verkligen inget att bloga om just nu så hejdå för idag! kanske hinner skriva ett sista inlägg imorgon innan jag åker !

yeeah!

Mysig dag! åkte till centrum med Ida och Elin föra att ta en lite fika (min frukost) och kolla runt lite. Hade lust att köpa något men hittade inget :( Men det spelar ingen roll för kan ju shoppa i barcelona hihi ! Ska packa nu för åker runt ett-två imorgon så vill helst bli klar idag så att jag slipper stressa på morgonen. Men ska äta nu vi ses pöss :*

Ibland är det lättare att släppa taget än att hålla kvar

Ska man kanske hoppa i sängs och försöka sova?? NAAAAJ! Inte än, är ikke färk haha. Nej men vill upp tidigt imorgon så kan ju vara bra att gå och lägga sig. Men så klart är jag ju inte trött! Måste verkligen på toa nu, kissnödig som fan. Så bloggar mer sen, heipa

jobbigt värre !

Vilken tråk dag! Har städat huset sen jag vakna och ska nu få 700 kr av Daniel! Awesome men är astrött nu, det är fan jobbigt att städa hela huset. Iallafall så har jag "nyss" duschat så sitter här men blött hår. Tänkte börja packa lite men det går ju inte eftersom att alla klädder tvättas just nu, så får väl hitta på något annat medans. Film och glass! Kommer bli tjock snart, måste till gymet snart har inte varit där sen förra året.. haha roligt? neee.
Måste bara vissa den här bilden! Söta påskkärringar va? hahah herregud !

God morgon på er!

Jag som skulle vakna tidigt... Klockan är ju redan tre. Sovit bort hela dagen... Får väl gå upp nu då och städa och så. Inte för att jag orkar men men...

Varför kan jag ikke somna??

Gick åt helvete med att försöka sova -.- är verkligen inte trött! Vad ska jag göra ahhhh mysa med katten som äntligen har kommit hem hihi aja god natt bloggar mer imorgon! Pöss :*

Man vill alltid ha det man inte kan få.

Hatar att jag inte är trött just nu... Har verkligen inget att göra och min data går inte att använda för tillfället så bloggar från ipoden, drygt men det får gå. Imorgon ska jag städa huset eftersom att det är kaos efter Daniels nyårs fest, får pengar iallafall så klart jag gör det! Kanske ska bli städerska när jag blir äldre! Haha. Aka ska FÖRSÖKA sova nu så att jag orkar morgon dagen.

Nytt år, nya möjligheter

2012, känns som att det var 2011 igår... haha. Nej men 2011 har gått så fort, känns som att jag började nian för en vecka sen. 2011 har varit ett riktigt bra år, har lärt känna nya människor, kommit närmare mina vänner, blivit iallafall lite bättre i skolan hehe och det känns läskigt att jag snart ska välja gymnasium och träffa nya människor. Men ska bli kul ändå! 2012 ska bli bättre än 2011! Släpper allt och går vidare till ett bättre år! Andrew nu kör vi hihihi !
Går dagen började som sagt med att jag drog hem till ida och åt tacos! Vid åtta gick vi till mullängen tände en liten brasa och sen tog vi bussen till bollstanäs skolan. Det var sjukt kallt och frös om händer och tår! Så Evelia ringde sin kusin som var hemma hos en kompis och sa att det var ok att vi tjejer kom ditt (jag,felicia,emelia,ida och evelina) så vi drog såklart ditt! Vid tolv gick vi ut och kollade på alla raketer och sa gott nytt år osv. Gick in igen och då dansade vi hade askul. Träffade lite nytt kul folk och ramlade i trappen haha klumpig! Vid tre blev jag, Ida och Evelina hämtade av Idas mamma. Så när jag och Ida kom hem så somnade vi nästan direkt och vaknade runt halv tre kanske. Åkte hem åt pizza och somnade i soffan i en timme eller mer. Ska väl snart äta och ska ta en dusch och göra mig lite fräsch. Ska mysa hemma idag men någon film och glass som vanligt. Ska nog tvätta lite också för åker till Barcelona om tre dagar !!! Ska bli skönt att komma bort från Sverige ett tag!
Matti bebis, kom hem! Stackar är säkert asrädd :(