uuusch!!

stress stress!

Tjenixen! En vecka kvar sen gotland sen skolavslutning!! sjuuuukt! Har iallafall fullt upp med skolan nu. Två prov nu i veckan + massa uppgifter som ska in innan fredag. Shit asså stress! Har jobbat med so och svenska idag får bli so och teknik imorgon då. Kommer typ inte hinna. Men ska fortsätta med soN nu puss puss!

Before you give up, think of the reason why you held on so long

Måndag igen då! Rätt chill dag, inte så mycket att göra på lektionerna så vi kollar mest på film. Det ska man inte klaga på! Har suttit och gjort min tredje logg idag, den är snart klar woop woop! Annars har jag nte gjort mycket alls. Vet inte vad jag ska blogga om.... hejdå!

Bortkastad dag!

Som rubriken säger, vilken bortkastad dag! Vaknade ungefär halv tre, inte så konstigt eftersom att jag pratade i skype till typ fem och somnade kanske halv sex. Fick iallafall "frukost" på sängen av min söta mamma. Gick upp halv fyra och duschade. Har verkligen inte gjort ett skit! Eller jo gick till gubben som köpte kakor av mig men han var ju inte hemma så gick hem igen. Får väl ta och sätta på en film eller något nu för har absolut inget att göra.

Dagen

Vaknade rätt så sent idag, tog en dusch direkt när jag vakna för mitt hår var kaos. Åt lite frukost efter och kollade klart på säsong 2 av pll, nu vet jag vem "A" är hehehe :D Vid halv fem fick vi gäster och sitter just nu med med dom och  snackar medans jag bloggar! Får se vad som händer idag, kanske bara stannar hemme eller drar till Hannah.
dagens klädsel

nice vecka

Härlig vecka! Hela veckan har varit awesome. I måndags och i tisdags var det vanliga skol dagar och sista np provet. i onsdags var det milen, gick väl bra? Efter det åkte jag hem duschade, fixade mig osv och sen drog jag och tjejerna till grönan och kollade på maskinen! Det var ärligt talat GRYMT! jag, Elin och Hanna fackade ur, dansade och skrek. Dom två senaste dagarna har jag bara varit hemma och chillat och umgåts med Ida. Alltid lika trevligt !

teeneger post

Sjuk??

Tja tja ! Drog lite tidigare från skolan idag eftersom att jag inte mådde så bra. Mår lite bättre nu och tror nog att jag tar mig till skolan imorgon. har iallafall inte mycket för mig just nu eftersom att min Skype kompis sitter och äter och han är jävligt seg!!!

Några saker som ni kanske inte visste om mig!

Jag har tre syskon. Jag bor i en villa. Jag har aldrig varit nöjd med mitt utseende men nu gillar jag de mer än för. Jag är nöjd med min kropp. Jag har en katt. Jag umgås hellre med killar. Jag har börjat umgås med Ida jätte mycket. Jag har börjat ta kontakt med flera i min klass. Jag har aldrig haft ett förhållande. Mitt andra namn är Valentina. Jag gillar verkligen inte fötter. Mina föräldrar kommer från Chile men jag är född i Sverige. Jag suger på matte, i sexan hade jag ig i matte. Jag älskar mat. Min humor äger, men bara enligt mig själv. Jag har fått ett bättre förhållande med mina föräldrar. Jag vill gärna ut och träffa nya människor därför längtar jag till gymnasiet .

söndag

Bläää redan södag. Sov hos Ida igår, hade det mysigt och roligt som vanligt! Kollade på skräck film som inte alls var bra så vi stängde av och lyssnade på musik och pratade lite. När vi skulle gå och lägga oss blev jag så jävla hyper och Ida tyckte säkert att jag var liiiiite konstig haha. Vaknade runt halv 12 och åket hem runt halv 1. Handlade lite mat med pappa och brorsan som är på besök nu i en vecka, kom hem städade lite i rummet och nu chillar man framför datorn och dunkar musik!
Från valborg

LMFAO!

I fredags drog jag och tjejerna tidigt från skolan för att kolla på lmfao på grönan! Dagen vart lyckat och lmfao var gryyyyyyma! Synd att inte sky blu var där bara, men det var asgrymt iallafall! Synd att alla bra dagar slutar med dåligt humör...

mot duschen

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det bb! ska ta och måla naglarna också om jag orkar.

flowers

Härligt väder!

idag var det nationellt prov i matte.... det gick ju bra, eller? Iallafall efter skolan åkte jag och ida till bibloteket för att lämna våra böcker och sedan tog vi en sväng förbi centrum, vi tog en liten fika och kollade runt lite. Runt halv fem var jag hemma, tog fram mina no böcker och satte mig ute i solen. Snackade skype med Leo och Hampus en stund så blev inte mycket till plugg om man säger så. Sitter just nu i sängen och snackar med ida på skype. Nice nice!!