NYÅR !!!! TAGGA !!!!

Hejhej på er. Taggade inför nyår idag? Jag är det iallafall! Vaknade runt fyra idag och var helt ut vilad, fixade mig och städade rummet lite snabbt. Efter fem började alla gäster komma. Daniels kompisar... Så jag mamma och pappa måste ut ur huset innan klockan sex, så nu sitter jag hemma hos Ida och nu ska vi göra mat och sen dra ut wiiii ! jaja nu måste vi göra mat heipa !!!!!

Har ni sett min hind? (hund)

Fan vilken awesome dag! Dagen började asbra och slutar underbart... Jag åkte och köpte jackan as snygg och mysig! Åkte sedan till station och möte alla, vi tog tåget mot karlberg och spelade lasergame askul ! Åt gott på kungshallen. När vi åkte hem så var vi på jädrans bra humör! Vi satt på tåget och bestämde oss för att gå ut ur tåget och springa så långt vi våga! Haha måste göras om ! När vi kom fram till stationen åkte vi till Elias och sen till ica för att köpte lite gott sen började vi busringa folk! Sl kundtjänst var bäst... vi - Jag har tappat bort min hind, har ni sett din? Dom -Emmh ja jag såg den när jag var på väg hit Hur såg din ut? Den hade fyra ben, ett huvud och en svans Nej,nej det är inte min hund hahah så jävla skön humor! Gick till doken sen efter ett tag och träffade jacob sen gick vi till södervik och sedan hem ! Tack för idag! ni vet vilka ni är ;) Men ska fortsätta snacka skype med Ida nu vi har det så trevligt och mysigt hihi ! Är hungrig kanske ska ta något att äta nuu hihihih kvällsmat <3 ungefär de vi gjorde V

Titta vem som är vaken!

Jo jag! Va duktig jag är hihi. Ska börja fixa mig och sen dra ner till centrum och köpa den där jävlans jackan !!!!! HAPPT FACE! Men Nu ska jag äta frullebulle,duscha,kissa,sminka,klä på mig :D
hej min systemkamera som är så snygg på bild hehe ! Ego bild men det måste man bjuda på ibland !

känslan man får när man släcker lampan och springer snabbt som fan till sängen

Sant ^ Ska iallfall kolla klart på life as we know it och sen sova :) Så säger godnatt nu och så ska jag försöka blogga innan jag åker imorgon annars hör jag av mig när jag kommer hem ;)

Saker jag mår fysiskt dåligt över haha

* När mitt rum är för stökigt! Som nu, det går inte får panik !
* Att jag inte kommer köpa jackan imorgon! Vill verkligen ha den där jackan... Hur kan man må så här över en jacka haha
* När jag inte har pengar på mobilen! Mår inte bra då asså, har inte hänt på ett tag men det funkar inte när det är slut får panik!
* När jag pratar med någon och så kommer jag på as bra saker att säga efter 2 timmar ! Haha alltid... vill typ gå tillbaka och säga det jag tänkt ut i 2 timmar !
* När jag säger/gör något som skulle vara kul men som blir taskigt sen! Haha mår så dårligt över det !

Jag gillar blinda människor, för dom går inte efter utseendet ♥

Rubriken har inte så mycket med inlägget att göra men iallafall hejsan hoppsan, har inte så mycket för mig just nu snackar skype förtfarande och chattar lite med folket på fb! AWESOME! Duchade för ungefär en timme sen och ska snart fixa lite inför imorgon så att jag hinner med bussen osv ;) Är jätte sugen på cola men orkar inte gå ända till köket för att hämta hehe (A) aja heipa nöjd sofia ?

Nytt, tryck f5 i fall att ni inte ser !

har ändrat lite på bloggen, får vara så här tills jag fixar lite mer är inte riktigt nöjd ! Men iallfall sitter jag just nu och snackar skype med ida! Tänkte hämta lite glass och cola, ska tjocka mig !

MAAAAAAAAAAAAT!

GLASS!!!! Emh iallafall är hemma nu. Köpte glass hihihih ! Ska äta snart och sen mysa med mig själv, forever alone... Innan jag åker till cybertown så måste jag till centrum först hittade en assnygg jacka som jag MÅSTE ha. Om någon vill följa med mig är det bara att säga till hihi (A)
Måste avsluta har här nu ska eta !

batman na na na na na

God morgon på er ungefär ! Vakna runt tre idag, asskönt ! Åt frulle och nu ska man åka och handla... Tänkta handla lite godis, lite glass, lite läsk och lite chips hihi! Tänkte åka till Hannah och ha filkväll men det är så långt bort kommer vara läskigt och jobbigt att ta sig hem :$ Imorhon blir det cybertown med dom bästa ! Ska bli awesome, fast måste nog gå och lägga mig tidigare, får inte vakna tre för då missar jag allt typ :P

bruno mars ♥

Bruno+mars_large
dör så snygg! kärlek till han asså

intressant att veta

hejsna bloggen ! sitter och snackar skype med ida och elias(??) som försvinner hela tiden... Matti ligger i mitt knä just nu och typ sover, nååå så söt :) Ska hämta lite läsk och sen förtsätta med det jag gör :) heipaaaaa

tja tja bloggen !

Har nyss kommit hem till Ida! Dricker julmust och ska snart ta lite kort och så :) bloggar när jag kommer hem igen!

fränt !

Tjenare bloggen ! Har nyss duschat och är rätt så trött, har städat huset idag... Men får lite pengar så det var värt de ! Ska börja fixa mig lite och sen ska jag till Ida. Få se vad vi hittar på! Bloggar mer sen mina kära ! :*
nååå

julklapp från elin !

Elin var så söt och gav mig en liten julklapp! Känner nu att jag måste köpa något till henne också hihi!
Men jag fick iallafall body butter! Den luktar asgott ska jag säga, tack Elin!

Länkbyte

Första länktbytet ever haha !
Ida ahlkulla heter denna underbara tjej! Hon bloggar om sitt liv och lägger ut fina bilder på bland annat sin söta hund och på sig sjävl såklart :) klicka på namnet,bilden eller hääär för att komma till hennes fina blogg !

skype med ida !

tjenare mannen ! Sov hos Elin igår ju ! Somnade vid fem tror jag kunde verkligen inte sova och Elin somnade runt fyra så satt ensam och kollade på film medans jag satt vid fb och snacka med några som var inne. Vi vaknade runt ett och märkte att det var för sent att åka till stinsen så jag somnade om och vakna runt tre haha... Åt pizza sen tog jag jag och Elin bussen! Nu sitter jag i sängen och snackar skype med Ida hihi :)

filmkväll !

Sho man ! sitter i elins skööööna säng och myser! Vi ska snart kolla på film, eller ja fleeeera filmer!
bliden under är tagen av elin klicka häääär om du vill läsa hennes awesoem blogg!

HAHAH KATTHUMOR !!

Sitter i soffan och bloggar från ipoden

Sitter fortfarande i soffan med mina kära brorsor ! Äter lite glass och chips och har det chill! Vi väntar på att en film ska laddas ner, vet inte vad filmen heter eller mera sagt hur det stavas! Men det är en äcklig jävla film :s vet inte om jag vill se den egentligen för alla har sagt att man vill spy när man ner den osv!! Men vi hörs sen !

familjen är bäst !

Sho man! har tyvärr inte kunnat blogga eftersom... jaa det har ju varit jul! Julklappar och härlig mat! Fick inte så mycket men är väldigt nöjd! Idag har jag bara chillat framför tv men mina brorsor, mysigt värre! Många bra filmer på tv, så det har varit nice! Vi ska snart se på the thing eller vad den nu heter hehe!

GOD FUCKING JUL!

Nu är det jul igen! wiiihooo säger jag bara ! Längtar till ikväll när jag ska öppna julklapparna och äta julskinka med senap ! mums ! Klockan är halv fyra och är inte alls trött, alla sova nu så söt mig ikke jag :D Onödigt att hoppa i säng om jag inte är trött liksom! Så ska kolla på en film och hoppas att blli lite tröttare iallafall! Ska måla naglarna också så här lite fint till jul :) aja bloggar mer senare idag :D heipa (orkar inte lägga in bild !)

ja du! hur läget?

Sorry för dålig uppdatering hörrni! Men har inte haft någon större lust att blogg ! Men efter som att jag har grymt tråkigt och har lust att skriva av mig lite så tänkte jag berätta vad jag gjort under veckan ! Eller ja, där ifrån ni inte vet och det vill säg ifrån onsdag! Så i onsdags åkte ju jag och elin till stan och kollade runt lite! efter det åkte vi hem och jag fortsatte dagen med att vara med martina och sofia, vi åkte till centrum och hade det nice! Idag (torsdag) så åkte jag med pappa till väsby nya för han skulle jobba en stund, vi åkte sedan vidare till stinsen och sollentuna för att kolla på dom sista julklapparna! inte för att det gick så bra men skit samma, vi hämtade mamma och sen åkte vi hem! Gick till abbes med sofia medans pappa och mamma åkte och handlade mat till julen! Köpte lite godis och läsk och sen gick vi hem till mig, kollade på lite videos osv. Nu på kvällen har jag bara chillat och kollat film, såg på horrible bosses och kan verkligen tipsa filmen! Men nu ska jag mysa med katten och kolla på någon film! Bloggar mer imorgon!

where the smurf are we?

Hittills har filmen varit helt ok, smurfarna är cp störda men sånt gillar vi :D Tog och pausade filmen för var jädrans kissnödig hihi men nu ska ja trycka på play så bloggar mer sen :D

heipa

Riktigt bra film ! Nu ska jag kolla på the smurfs ! :D

never say never

388945_305970189425675_100000380887795_990316_1238993895_n_large
Eftersom att inte en enda jävel ville vara med mig idag får jag sitta hemma och kolla film, mysigt men behöver ett socialt liv!! Sitter just nu och kollar på never say never! Hoppas den är bra. Ska imorgon till stan (?) med elin för hon vill jul shoppa så jag följer med och hjälper henne lite! Men nu ska jag hämta lite glass och cola och chilla framför filmen, heipa!

DiskarN

Godnatt

Sova!! Hihi

jullov!!!!!!!!!!!

fucking awesome! Äntiligen är det jullov!!! Sitter just nu hemma hos mig med underbara elin som ska sova här i natt hihi :) Men nu ska vi smälta choklad och äta med frukt huhu :) bloggar mer ikväll !

bråttom !!

Nu drar man till stinsen och jul shoppar :D Bloggar mer när jag kommer hem har lite bråttom nu :) pöööss på er

movie time

Nu blire film! har glass och läsk brevid mig och livet är aewsome för har fixat internet i mitt rum! :D
tråkit inlägg vet

i loved you yesterday, i love you still, i always have and i always will

Härlig lördag! Julpyntat huset och julgranen är på sin plats! Riktigt mysigt här hemma, ska fixa lite i mitt rum också! Ska snart duscha kolla på film och äta glass hihi ofc! :)

i'm loving it

ÄLSKA LIVET när mamma och pappa kommer hem med donken !

tjenare mannen

tjenare fan! hure läget med er då ? Själv är det super lite trött bara :)
Igår var jag på julmarknad men klassen, tog en fika med tjejerna sen drog vi till gallerian och kollade runt. Vi åt på jensens böfhus, asgod kyckling! På kvällen kom ida och evelina hit. Det var skoj :) Ida sov är och hon åkte för ett tag sen. Vet ikke vad som händer idag mysa i soffan som vanligt ^^

godnatt

Skönt att vara hemma, fryser som fan och vill ha glass och godis! Vill gå till abbes men inte själv + att sofia svarar inte när jag sms SVARA!!! :( Soft dag idag, först volleyboll tunering vi kom 2a ! Sen syslöjd hela eftermiddan, satt mest och snacka med folket som var där :) tänkte sova lite om inte sofia svarar :P bajs bajs godnatt

shulululu mannen

shulululu mannen! Målade nyss naglarna och väntar på at dom ska tårka så att jag kan gå och duscha :) Har inte mycket att blogga om nu men vi höööres imörgön! hejsvejs :D

volleyboll

var domare för 8ornas volleyboll turnering idag, så fick sluta mycket tidigare! Det var rätt så kul faktiskt, för utom när dom skulle klaga -.- Kom hem vid halv tre och somnade runt fem och vakna halv sex haha, åkte till station och åt med pappa. Mysigt ^^ Ska ta en dusch, fixa naglarna och fixa saker till imorgon för då ska 9orna spela volleyboll, tagga!!

fuck yeah

Lucia idag ju :) lucia tåget var mysigt hihi, roligare än alla andra kan jag ju säga! Sista musik lektionen med Kalle idag, lite synd att han ska sluta. Vill inte ha erik! Aja kom hem och var skit trött så sov en stund i soffan hihi. Skulle ju kolla på dhw men neeeej, det ska ju vara twilight ist -.-

sho

Måndag! en vecka kvar, woop woop! Rätt chill dag i skolan faktiskt, typ 2 timmars rast så jag, elin, eve, ida, rasmus, jacob, robert och wille drog till centrum och åt! mysigt. Tänkte ta lite kort och fixa ihop en header :) Bloggar senare heipa!

bio nästa!

HEJ SOFIA! HEJ HÄR KOMMER JAG!

Så där ja! nu har man en laddare awesome!!!!! Har haft det hela dagen iof men har inte orkat blogga eftersom att jag har städat huset och fixat inför kvällen! Asmys med bara tjejerna! länge sen berättar mer imorgon. Ska dygna idag med sofia eller ja vi SKA snacka hela natten tills imorgon woop woop ! jag är hyper apa idag igen! AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!! Så orkar inte blogga baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajsa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs

Suuuuuuuug !!

Just nu är allt cp!!! Min data laddare har slutat funka -.- så bloggar mer imorgon när pappa fixar den pössisar

shulululu

Sho bre ! kom hem för ett bra tag sen, fick sluta tidigare! Musik provet gick awesome! Eller det kändes bra! Ska snart till NTI gymnasiet, öppet hus dåra. ska bli skoj är taggad för de gymnasiet! Fast har lite nervös för att "bli stor" skaffa jobb osv. :)

något jag skulle kunna göra när jag är ensam hemma

hahahaha orkar inte mer!

sunshine

sho bitches! händer jaoo?! KÅåÅ? JAG VILL INTE VETA!! HAHA nej då klart jag vill :) lämna kommentar om du har lust att berätta vad du nu gör för något en härlig onsdags kväll som denna! Själv har jag nyss ätit! mums. Tog lite bilder med min SYSTEMKAMERA som jag fick i present igår! Den är awesome! woop woop! Är hyper som en liten apa som äter banan.... hahahfmblk kdfnjl vjdf hkdfoldjfj wuuu det där känndes bra! Tänka bara säga hej, så HEJ!!! Kan passa på att berätta att jag och en person vid namn sofia är nu ekompisar på denne så kallade facebooken. Så jag e hoppase att vi kan ha den så roligt som vi hade det förut ja! :) Nu jag eska plugga lite mer så till musiken proven!

soooooft

hihi, börjar få fler besökare! har runt 40 nu (A) haha :D roligt inlägg vet

pluggar till musik

Hatar seriöst skolan just nu! Orkar inte ta mig upp ur sängen längre! Vill ha looooooooov! Måste plugga på fucking musik prov  som jag har imorgon. Rätt såå lätt men orkar inte! åååååh.
nå så söt

happy andrew !

Då var min dag över! 356 dagar kvar tills jag är 16 längtar redan haha! Har fått det jag önskat mig fast jag förväntade de mig inte ! bloggar mer imorgon lägger upp bilder osv! godnatt alla läsare som stannat! haha

ja må jag leva, jag må jag leva!

Kalle trode jag sjöng jag vill onanera haha
Har nyss kommit hem från enu en awesome dag i skolan! Blev bjuden på pizza, tack hannah sötnosen! Hade bepp test, gick bättre än jag trode! Nu ska jag plugga lite och sen ska vi i familjen fira mig !!! hihihi presenter !!
söta! haha

Grattis till mig !!

376433_212120205533262_148250845253532_488140_442537262_n_large

awesome

God dagens. har haft en awesome dag. Skit rolig, jag och elin har varit hypra hela dagen och skrattat och flummat oss! Det gjorde min dag!!! Efter skolan tog jag bussen till stan och träffade mamma, köpte en trjöja som fick bli min första födelsedags present, lägger ut en bild imorgon? Längtar som tusan till imorgon, vill bara fylla åååååår!!! happy birthday!

hahaha tröttnar aldrig!!

:o + :p = 69 enkel ekvation

Städat. Fixat naglarna. Myst med katten. Kollat på tv. Smsat. Min dag. Roligt va? Nej inte speciellt. Andra advent idag och jag fyller år nu på tisdag!!! Lägtar!! Har inte mycket för mig just nu, lyssnar på musik och ska snart duscha och fixa lite inför skolan imorgon. SKA komma i tid imorgon, så ska nog gå och lägga mig lite tidigare. Och så kommer jag inte göra det :PpPPppPPpp
kines

Myser framför tvN !!

haha bästa !

hahahah minnen !!

godmorgon

Ny vaknen här ! Somnade i soffan fett tidigt. Skönt att sova ut lite men har jävligt ont i nacken nu. Vet inte vad som händer idag, får se men orkar inte blogga nu!!

Gårdagen

Kvällen blev inte riktigt som planerat men hade kul ändå! Somnade runt två och vakna av att elias stoppa upp en snus i käften på mig! eller ja, han hann inte hihi. Gick sedan och la mig runt tre kanske, vaknade runt fem och somna kanske runt sju. Sov inte så jätte mycket, så när jag kom hem somnade jag nästan direkt. Duschade och fixa mig i onödan för ska ändå inte ut. Blev för sent och är sjuuuukt trött! Så ska ladda ner någon awesome film och tjocka mig på min älskade soffa!
Hej doris!!?

zuuuup?!

Fredag nu kör vi! Är så jävla taggad inför dagen! Men får inte tagga för mycet då brukar allt gå åt skogen.

Cool cykel, skulle gärna vilja ha en sån!

Tja bitches ! Sitter och dunkar musik för mig själv och bara chillar! Chill dag i skolan, försov mig lite ovanligt kom till skolan och typ ingen var där. Dom flesta var och fixade till niornas show. Fick massage av elias på idrotten, han sög! haha, nejrråå han var väl... duktig, nej det kanske är och överdriva han var ok! Lunchen i skolan sög! Men showen var awesome! Hanna var så duktig!!!! ÅÅH rasums och leo skrattade tills jag dog, så snygga båda två (vissar bild sen) Kom hem och somnade typ direkt i soffan, skönt. Pluggade lite matte prov imorgon! Verkar som att jag får stå i cafeterian imorgon igen, tagga! Kladdkaka 7 kr, kom och köp!!
haha fy fan va cool! ge mig!!