converse

För typ en vecka sen fick jag äntligen mina converse av syrran! Har använnt dom hela veckan det är därför dom ser lite slitna ut.. sa lite. Tänkte börja med en ny design och header, måste bara få lite bra ideer!

min fina lördag!

 
Tjenare! sämst bloggning i know!! Igår (fredag) så sov jag hos Ida! vi gjorde inte så mycket men ändå hade vi de sjukt kul! När jag vaknade imorse så drog jag nästan hem dirket. Efter middagen åkte jag och Elin till Ica och sen till donken, köpte lite gott och tog sen en promenad. Sen bestämde vi oss för att smsa Leo som tydligen var på donken så vi gick tillbaka dit och hade det sjukt kul men han och Felix! Sjukt länge sen man träffade dom. 

söndag!

tjenare! Det var ju ett tag sen man blogga, men det var någon (som älskar min blogg så sjukt mycket) som bad mig snällt att lägga ut ett inlägg! Så nu får jag väl ta och göra de!

idag har jag varit lite överallt känns de som. Jag och pappa åkte till massa ställen för att köpa ett fodral till min fina dator jag fått av skolan. Men självklart skulle jag inte hitta något... Jag får väl fortsätta gå runt med den fula väskan jag har. Tror dessutom att jag börjar bli sjuk, så tänkte bara ta de lugnt resten av dagen och hoppas att jag mår bättre imorgon. Orkar inte lägga ut en bild så ni får nöja er med ett tråkigt inägg just nu, puss!
 

13 september

Tjenare! Sitter just nu på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta. Så passade på att göra so läxan som nu är klar och så fick man lite mat medan man pluggade, gooott!

dator från skolan

Wiihoo äntligen har man fått en dator från skolan! tyvärr ingen macbook men en hp duger väl fint ändå! Väskan vi fick med är iof asful så funderar på att köpa något snyggare! Lyckas inte hitta webcamen på denna dator så ska fortsätta leta nu, heipa!
 

min lördag...


Skönt med lördag men måste säga att den här lördagen har varit hur seg som helst! Det ända jag har gjort idag är att städat rummet, kollat på modern family och haft en väldigt mysig kväll med mina föräldrar. Vi åt god middag och efter de så slog vi på en film men eftersom att både mamma och pappa somnade så gick jag ner till mitt rum och kollade på någon film som gick på tv, nu tog iof den filmen slut så tänkte kolla på ännu ett avsnitt av modern family hehe.

 

Thursday

Kan inte fatta att det är torsdag, veckan har gått så sjukt fort ! Sitter i alla fall på bussen mot skolan just nu. Slutar halv fyra idag så efter skolan åker jag kanske till centrum och träffar Evelina, men det är inte säkert!!

idag är en bra dag

Det har varit en helt okej dag faktiskt! Hade inte dom roligaste lektionerna men var på bra humör så det rullade på ändå! Har inte gjort något annat än att kolla på modern family. Nu tänkte jag ta och mysa ner mig i soffan och ta det lugnt! Ha det bra så länge! :*

på bussen

Godmorgon ! Sitter just nu på bussen, tänkte ta och äta min frukost och läsa engelska boken som ska vara klar imorgon. (bilder är från gårdagens frukost)

Tredje september

Måndag igen då! Var lite sen imorse så fick nästan springa till bussen, inte bra! Skol dagen gick ändå rätt snabbt, tog tåget hem och träffade Ida på station, trevlig att träffa henne. Resten av dagen har jag bara läst i min engelska bok, inte det roligaste. anyway! Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen för jag är så sjukt trött!