Fuck off

Hatar boken tar aldrig slut orkar inte hejdå dö....

 

Mysig hemma kväll... Helt ensam

Igår tänkte jag att mina kära vänner skulle komma hem till mig eftersom att mina päron inte var hemma... Men det blev inte riktigt som planerat. Fick sitta ensam hemma hela kvällen. Men som tur var fick jag lite sällskap på msn så min kväll vart nästan räddad! Sen gick ju baksmällan på tv så då blev allt mycket bättre! Hehe :D

Ett samtal av....

Dags att sova kanske

Snackade nyss med Rasmus i Skype.... Men han skulle upp tidigt så han gick och la sig :( vilket jag också borde göra eftersom att klockan 11.43 ska jag ta tåget in mot stan med Elin. Vi ska kolla på bio och ta lunch och ha det mys! Men nu säger jag godnatt och ska försöka blogga imorgon!

Dålig bloggare

Jag är så dålig på att blogga! Men sitter inte så mycket vid datorn längre och orkar inte blogga från mobilen (vilket jag gör nu) iaf går dagen tillbringades med Evelina och Ida i Sollentuna centrum, vi tog en liten fika och åkte sedan hem. Efter maten gick jag hem till Ida, vi tog en liten promenad med hennes hund, snackade lite och kollade självklart på bb live!! Ville att Jennifer skulle åka ut men man får ju inte alltid som man vill. Har inget planerat idag så jag får se vad som kommer hända, ska gå upp och göra lite nudlar nu bloggar sen !!