onödigt inlägg

Har inte gjort ett skit idag! Har chillat i soffan och kollar på disney filmer, snackat skype och fotat lite. Imorgon ska jag upp kl 6 för ska till sjukhuset (y) så måste ta en dusch nu och sen bädda ner mig i sängen. Men bloggar mer imorgon, godnatt!

Bilder på katten

it's a beautiful day

Fick lust att ta lite bilder, så gick ut i det fina vädret och fick mig lite blider!

morgonpigg

Har vaknat tidig hela veckan.... JAG VILL SOVA! Vaknade halv elva :( Dagen började inte jätte bra så kommer nog bara stanna hemma idag men få se hur det blir!

i'm back!

Sorry för dålig uppdatering! Som ni kanske ser så har det blivit lite ändringar i bloggen, och ska snart göra en ny header!
Äntligen är det sportlov! I lördags vaknade jag rätt tidigt år frukost, fixade mig och runt 2 åkte jag till centrum med mamma och pappa. Vi åkte dit för att jag och pappa skulle byta bytta mobiler, så nu har jag en iphone, happy face! På kvällen åkte jag hem till Evelina, Ida kom efter ett tag och vi hade det mysigt och trevligt som vanligt. Och igår åkte jag, Elin och Ida till en mysig pizzeria och åt! Här kommer lite bilder!

TODAY

Åhh, jävla lösenords skit går inte att ta bort?!!?
I morse skulle vi i klassen till moderna museet så skulle ta bussen vid mig till station men eftersom att det var halt och så ställdes alla bussar in. Men det visste inte jag så stod ute i regnet i ungefär 20 minuter tills jag gav upp och gick hem. Fick skjus av pappa ända till museet sen, rätt skönt faktiskt. När vi hade kollat runt lite där åkte jag och några andra till jensens och åt. Efter de åkte jag och Evelina tillbaka till skolan för att kolla upp om vi skulle ha no prov imorgon eller inte, vilket vi inte ska ha nu wiiie! Så när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade nästan direkt. Runt fem åkte jag och pappa till coop och köpte lite mat osv. Och just nu chillar jag bara framför en film och lite kakor :)
dårlig bild men men... Elin vill du på kakdejt med mig? hihi ^^

Godmorgon Upplands Väsby!

Härlig morgon!! Ligger nu i sängen och väntar på att min söta mamma ska göra frukost som jag sen ska äta i sängen hihi!! Lite senare idag så ska jag åka och shoppa lite saker som jag måste ha till på måndag när vi ska åka skidor i Romme! Aja nu kommer min frukost här så bloggar senare pöss!

Min fredags kväll...

Såhär ser min fredagskväll ut just nu! Skype med mina älskade vänner, alltid lika kul. Hampus va bara tyst....

it's friday!

Äntligen fredag! Är alltid så trött efter skolan på fredagar, skönt med helg! Kännde mig fett duktig som gjorde maten idag! Blev asgott faktiskt. Ska inte göra mycket idag, ska nog prata lite skype och kanske kolla på nån film med lite smått och gott! Dagen outfit bild under eller nåt.

semla

Sitter just nu och äter semla! roligt inlägg heipa!

forever alone på alla ♥ dag

Känner mig alone, speciellt idag... Usch nej inte så! JAG ÄR BÄST!
Rätt så chill dag, so prov och sen 3 helt ok lektioner! Iallafall så var jag på öppet hus efter skolan, var på sollentuna fria, gillade faktisk skolan men täby enskilda är klart mycket bättre enligt mig! När jag och pappa hade kollat runt i skolan ett tag åkte vi till sollentuna centrum och köpte lite god mat till kvällen. Skaldjur! Bästa som finns. Men ska ta en dusch nu och sedan börja läsa på boken jag lånade i måndags! Anne Franks dakbok, om ni ville veta vilken bok jag ska läsa!
puss på alla som firar alla hjärtans dag ensam som jaag!

Hur kommer det sig att måndag ligger så långt bort från fredag men fredag så nära måndag

Vet ni? Fick besök idag! Aa han heter huvudvärken, och han har förtfarande inte gått! woop woop!
Vanlig skoldag, seg som vanligt, men kul att träffa polarna!
På senska lektionen åkte vi, klassen asså till biblioteket för att låna någon bok så fick sluta mycket tidigar! hihi. Men nu måste jag plugga på so för har prov imorgon. Bajs bajs

vill ha sommarlov!

Längtar som fan till sommarlovet! Fy fan vad härligt att sola,bada,umgås med kompisar,grilla osv! bilder från förra sommarlovet där över!

Redan söndag, shit

Redan söndag? Tiden går fort när man har roligt! Igår var det tjej middag hos Elin, runt åtta kom Jacob och Rasmus vi satt och kolla på melodifestivalen med en god efterrätt! Vi dansade och hade det trevligt. Sov hemma hos Ida, vaknade rätt tidigt och vi har inte gjort så mycket. Har inget mer att säga så skriver mer sen!!

mini shopping i stinsen

Åkte till stinsen idag och möte upp mamma. Gick runt i en timmer ungefär och tog sedan bussen till station, gick förbi tiger och köpte med mat hem, mums! Fick med mig lite saker från stinsen iallafall. Ett par svarta jeans och en foundation (y)

Seg dag i skolan

Skönt att vara hemma! Ska vila lite nu och sen ska jag till stinsen med mamma!

 

Humor

Hahaha

så ha det bra, vi hörs, vi ses i dina drömmar

Chiiling in tha säng och tråkar! Ååååh dör av tråkhet! Andra NP imorgon, är rätt nervös denna gång! bajs. Har inte hänt så mycket idag, var med Ida och chillade här hos mig, snakca lite skype med Hampus. När hon åkte hem satte jag mig vid skype och snacka med Ida och Evelina! Men nu har båda dissat mig så sitter här i min ensamhet och lyssnar på emo musik. Haha nejrååå! Wieee nu ringde Ida!! Happy face!! Men nu ska jag vara lite social, såaa.

let's dance like we're in heaven

Första nationella provet check! Gick helt ok faktiskt!
Efter skolan åkte jag hem till Idahoooo! Chillade lite, åt lite tacos och mini pizzor! Asgott. Chillade lite mer och runt åtta blev jag upp hämtad av mamma och pappa åkte hem, käka, snacka skype, chattade på msn och fb och har nyss duschat! Har sov morgon imorgon så det är ju rätt chill! Fast jaa städerskan kommer runt åtta och förstör allt.... fuck

Godnatt

Dags att hoppa i sängs! Ska upp tidigare än vanligt för att hinna äta frulle. Puss på er :* (nöjd nu? Du vet vem du är ;) jätte fin bild vet)

fml

Usch, måndagar asså, tur att den snart är över! Försov mig imorse! Så kom lite sent till skolan. Vanlig skol dag inget speciellt, kallt och roligt som vanligt bla bla ointressant. Kom hem kolla på pll, kollade klart på första säsongen och vet inte vart jag kan ladda ner säsong två FML!!! Ehh ska sova nu.. Tagga inför nationella prov i svenska imorgon!

Hos Elin!

GRAAAAAATTIS ELIN! 16 ÅR NU, STOR TJEJ!
Sitter just nu i Elins fina säng! Vi har nyss ätit förrätt och väntar nu på att varmrätten ska bli klar! Som sagt så fyller Elin år idag, och jag här här för att fira henne!!!! Aja nu är maten klar, eelleeeeeeeeer?!?! hihihi hejdåååå

öppet hus

Efter skolan idag åkte jag hem till Elin. Runt halv fem åkte vi till täby enskilda öppet hus, efter det åkte vi till arlanda som också hade öppet hus. Under tiden blev jag och Elin hypra och flummade runt, askul! Nu ska jag fixa naglarna och ta en dusch! Imorgon är det fredag, som jag har lägntat! HELG ♥


Träna

Godmorgon! Ska snart börja röra mig mot bussen och som sagt åka och träna med klassen!

shooo

Hejhej. Sitter just nu och kollar på "tunnelbanan" på kanal 5 men nu tog det slutt... Aja skit samma ska ta en dusch nu och sen hoppa i sängs för är jätte trött och ska upp tidigt imorgon för ska ta en buss som går halv nio från skolan, jag ska tydligen åka och gymma med klassen (y) Men det kommer väl bli kul. Pöss

dear math please grow up and solve your own problems

trött

God dag. Kom hem för typ en timme sen och är helt slut, trött och orkar inte röra på mig. Men måste verkligen plugga matte och engelska... Jaaa har inte mycket mer och säge, hör av mig sen!